Enebolig

Alna

Alna er et førstevalg for mange boligkjøpere. En moderne og elegant enebolig, med en strømlinjeformet design, skapt for fremtiden.
Grorud ferdighus

Grorud

Grorud er det tetteste man kommer til den klassiske, norske drømmen om en egen bolig. Godt forankret i norsk byggeskikk med saltak, ark og sprossede vindusruter.
Frogner

Frogner

Frogner er bygget med en moderne standard fri for unødige elementer. Konstruksjonen er rasjonell og stilren, og hver del av huset har gjennomtenkte løsninger som gjør huset til et både moderne og energibesparende hjem.
Stovner ferdighus

Stovner

Stovner, med sin planløsning som gir mulighet for både felleskap og privatliv, er drømmeboligen for den store familien! Inngangspartiet gir også boligen en egen spennende dimensjon.
Nordre Aker Ferdighus

Nordre Aker

Med gode planløsninger og en moderne design er Nordre Aker blitt en bestselger. Et friskt hus med god takhøyde, genial utnyttelse av plassen og luftige rom hvor dagslyset flommer inn.
Gulltind

Nordstrand

Med sitt ærverdige preg som omfatter blant annet valmet tak og et fremskutt stueparti er Nordstrand er den romslige eneboligen som har både alt og det lille ekstra.
Ullern ferdighus

Ullern

Ullern er boligen for deg som vil ha det lille ekstra. Nabolagets perle! Denne boligen vekker oppsikt i ethvert nabolag med sitt unike preg.
Vestre Aker ferdighus

Vestre Aker

Vestre Aker er huset for deg som drømmer om en herskapelig bolig. Fasadeuttrykket er både balansert og harmonisk, med klassisk altan.
Østensjø ferdighus

Østensjø

Østensjø er huset for deg som ønsker en tidsriktig enebolig som både er elegant og moderne. Vil du gå tørrskodd fra bilen og inn? I denne boligen får du inngang rett fra carporten.