Alna

Type bolig: Enebolig med utleiedel
Type tomt: Skrå

Antall soverom: 4

BRA totalt: 281 m²
BRA bolig hoveddel 172 m²
BRA bolig utleiedel 80 m²
BRA overbygg: 10 m²
BRA garasje / carport 19 m²

PROM: hoveddel 163 m²
PROM utleiedel 69 m²
BYA: 180 m²

Største lengde x bredde: 15,3 m x 14,5 m
Høyde gesims / møne: 5,01 m / 7,18 m

Spesielt tilpasset skrå tomter

Alna er et førstevalg for mange boligkjøpere. En moderne og elegant enebolig, med en strømlinjeformet design, skapt for fremtiden.

En romslig terrasse med pergola blir et naturlig samlingspunkt for familien. Alna egner seg både som del av et større boligprosjekt og som frittstående bolig.

Velg mellom saltak eller pult-tak. Dette huset tilpasses enkelt tomten og omgivelsene. Planløsningen kan også enkelt tilpasses, for eksempel med en egen utleiedel i underetasjen.

Perfekt for et aktivt liv, med to sportsboder, integrert carport og en privat terrasse lunt plassert ved carporten. Fra inngangen like ved carporten kommer man inn i en romslig entre. Hovedetasjen byr på både bad, et praktisk vaskerom med egen inngang, soverom og en luftig stue med både utgang til terrassen og åpen kjøkkenløsning.

I 2. etasje er det også en bod, et bad, tre fine soverom og en stor, luftig stue med flott takhøyde og store vindusflater som slipper lyset inn.

I underetasjen finner du en utleiedel med 2 soverom som kan bli en praktisk ekstra inntektskilde for dem som ønsker det. Alna-varianten med pult-taksform og tilhørende store vindusflater gir et moderne utrykk til boligens høyreiste form.

Hvilken stilart og arkitektonisk uttrykk dere ønsker, tilpasses både tomtens beliggenhet, form og den øvrige bebyggelsen i nabolaget. Ta oss gjerne med på tomtebefaring så vi kan gi deg en kvalifisert veiledning. 

Arkitekt: Bent Eddie Lie.

VARIANTER

Alna 2

MØBLERINGSPLANER

FASADETEGNINGER

La oss bygge huset ditt!

Vi hjelper deg fra tegning til en ferdig realisert bolig, akkurat slik du vil ha den.